Operamiddagen är precis som tidigare säsonger en trerättersmeny som passar gäster i alla åldrar. Middagen serveras i intim miljö i vår egen restaurang Operagrillen.
Serveras tisdag-lördag innan operaföreställningar på Storan. Vi har barnpris och självklart vegetariska alternativ. Söndagar serveras istället vår populära Afternoon tea.
Välkommen!
Meny
Oktober – december
Ordinarie
- Gin- och rödbetsgravad lax med rostad fänkål och apelsin
- Oxfilé med blomkålspuré, karamelliserad schalottenlök och potatiskrokett
- Päron-tarte tatin med vaniljsås
Vegetarisk
- Gin- och rödbetsmarinerad rotselleri med rostad fänkål och apelsin
- Lila blomkål med hummus, matvete och rostade solrosfrön
- Päron-tarte tatin med vaniljsås
Januari – mars
Ordinarie
- Grillad grönsaksterrin med confiterade tomater, fetaost, serranoskinka och svarta oliver
- Ankbröst med sötpotatis, skogssvamp och rödvinssås
- Vit och mörk choklad med passionsfrukt och hallon
Vegetarisk
- Grillad grönsaksterrin med confiterade tomater, fetaost, rökt tofu och svarta oliver
- Risotto på vita bönor med grillad zucchini och grönkål
- Vit och mörk choklad med passionsfrukt och hallon
April – juni
Ordinarie
- Sparris med sidfläsk, grillad vårlöks- och ramslökspuré, gravad äggula och parmesan
- Laxballotine med picklad fänkåls- och gurksallad, dillpotatis och gräslökssås
- Citronmousse med sesam och vit choklad
Vegetarisk
- Sparris med skogssvamp, grillad vårlöks- och ramslökspuré, gravad äggula och parmesan
- Tortellini med ricotta, broccoli, ärtor, ruccolaolja och örtvitvinssås
- Citronmousse med sesam och vit choklad